Neler yeni

28 Temmuz Hangi Burç? Astroloji Meraklıları Buraya! ♌

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Selamlar SosyalForum sakinleri! Bugünlerde sıkça merak edilen konulardan biri olan '28 Temmuz hangi burç?' sorusuyla ilgili biraz sohbet edelim istedim. Astrolojiye ilgi duyanlar veya sadece kendi burcunu merak edenler için bu tarih, Aslan burcuna denk geliyor. Yani 28 Temmuz'da doğanlar, Güneş'in enerjisini en iyi yansıtan, ateş grubunun güçlü temsilcisi Aslan burcunun özelliklerini taşıyorlar.

Aslan burcu, 22 Temmuz ile 23 Ağustos tarihleri arasında doğanları kapsıyor. Bu burcun en belirgin özelliklerinden biri, girdikleri ortamda kolayca fark edilmeleri. Liderlik vasıfları, sevecen ve sıcakkanlı olmalarıyla bilinen Aslanlar, aynı zamanda oldukça korumacı bir yapıya sahipler. Kendi beğenmiş gibi görünseler de aslında insanlara yardım etmeyi seven, farkındalığı yüksek kişilerdir. Yönetici gezegenleri Güneş olduğu için enerji ve canlılıkları da oldukça dikkat çekici oluyor.

Yükselen burç konusu ise biraz daha kişisel bir durum. Çünkü yükselen burç, sadece doğum gününe değil, aynı zamanda doğum saatine göre belirleniyor. Bu yüzden 28 Temmuz'da doğan birinin yükselen burcunu öğrenmek için doğum saatini bilmek gerekiyor. Eğer doğum saatinizi biliyorsanız, kendi yükselen burcunuzu da kolayca öğrenebilirsiniz.

Ünlü isimler arasında da 28 Temmuz doğumlu birçok kişi var. Faruk Süren, Mine Tugay, Semih Erden gibi Türk isimlerin yanı sıra, Steve Morse ve Lori Loughlin gibi yabancı ünlüler de bu tarihte dünyaya gelmişler. Bu da Aslan burcunun ne kadar çeşitli ve dikkat çekici kişiliklere ev sahipliği yaptığını gösteriyor.

Peki siz 28 Temmuz doğumlu musunuz ya da çevrenizde bu tarihte doğmuş Aslan burcu tanıdıklarınız var mı? Onların burç özelliklerini ne kadar yansıttığını düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?