N'aber millet, keyifler nasıl? Şöyle bir düşündüm de, hepimiz deli gibi bir şeyler izliyoruz değil mi? Netflix'te, Disney+'ta ya da başka platformlarda her gün yüzlerce yeni dizi, film fırlıyor karşımıza. Eskiden bir film izlerdik, bir diziye başlardık; aylarca onu konuşur, karakterlerine takılırdık, yıllar sonra da "kült" mertebesine erişirdi gözümüzde. Şimdi bakıyorum da, o kadar çok içerik var ki sanki her şey tüketip geçmelik gibi geliyor bana. Acaba bu kadar bolluk arasında gerçekten bizi çarpacak, uzun süre aklımızdan çıkmayacak, yeri geldiğinde tekrar tekrar izleyeceğimiz o yeni kültleri, o efsanevi hikayeleri mi kaçırıyoruz? Ya da o eski "sinema salonu büyüsü" hissini veren yeni yapımlar var da bu "içerik denizi"nde kayıp mı gidiyorlar?
Sizce yeni nesil "kült" olma potansiyeli taşıyan, son zamanlarda sizi acayip etkileyen yapımlar hangileri oldu? Ya da o eski "efsane" tadını veren, adeta bir cevher bulmuş gibi hissettiren son zamanlarda izlediğiniz bir şeyler var mıydı? Hadi gelin bu konuda biraz kafa yoralım, belki birbirimize harika yeni keşifler yaptırırız!