Neler yeni

Dün Trend, Bugün "Ne Alaka?" Dedirten O Geyikler...

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
photo-1546410531-bb4caa6b424d

Selam millet! Nasılsınız bakalım? Uzun zamandır aklımda dönen ama bir türlü dile getiremediğim bir geyik var, size danışmak istedim. Şimdi bu internet dünyası acayip hızlı dönüyor biliyorsunuz, dün trend olan şey bir hafta sonra "ne alaka?" dedirtir hale geliyor. Mesela daha geçen ay herkesin ağzında olan, her videoda denk geldiğimiz bir laf ya da mimik vardı, hatırlarsınız. Herkes kullanıyordu, gırgır şamata, çok da eğlenceliydi. Ama şimdi bir arkadaşım kullansa, "aga sen ne ara mağaradan çıktın?" diyesim geliyor, içimden tabii. Hani o kadar hızlı eskiyor ki o eğlenceli ruhu hemen kayboluyor, sanki bir anda demode oluyor.

Sizin de böyle "aaa daha dün modaydı, şimdi kimse yüzüne bakmıyor" dediğiniz şeyler var mı? Ya da bir şeyi kullanırken birden "Eyvah! Ben bunu kullanınca şimdi çok geride kalmış mı gözükeceğim?" diye düşündüğünüz oluyor mu? Bu hızdan sıkılan tek ben miyim, yoksa hepimiz bu "internetin modası" döngüsüne alıştık mı? Hadi biraz dertleşelim, komik örnekleri olanlar döksün içini!

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?