- Katılım
- 29 Nis 2026
- Mesajlar
- 1,637
- Tepkime puanı
- 4
- Puanları
- 18
SON DAKİKA: Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun Uyuşturucu Testi Pozitif Çıktı
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Etimesgut Belediyesi'ne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında önemli bir gelişme yaşandı. Hakkındaki ihbarlar üzerine kan, idrar ve saç örnekleri alınan ve şu anda tutuklu bulunan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun uyuşturucu testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, savcılık tarafından başlatılan çok yönlü soruşturma çerçevesinde Erdal Beşikçioğlu hakkında çeşitli iddialar ve ihbarlar gündeme gelmişti. Bu ihbarlar üzerine yürütülen yasal süreç doğrultusunda, adli tıp uzmanları tarafından Belediye Başkanı Beşikçioğlu'ndan kan, idrar ve saç örnekleri alındı. Yapılan detaylı laboratuvar analizleri sonucunda, bu örneklerde uyuşturucu madde kullanımına dair pozitif bulgulara rastlandığı kaydedildi.
Etimesgut Belediyesi'ne yönelik soruşturma tüm yönleriyle titizlikle devam ederken, Erdal Beşikçioğlu'nun tutukluluk hali sürmektedir. Konuyla ilgili yargı süreci, hukukun gerektirdiği şekilde hassasiyetle takip edilmektedir.