- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 24,538
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Gençlerbirliği Başkanı Haydar Arda Çakmak, Fenerbahçe karşısında alınan 2-1'lik galibiyeti değerlendirdi. Çakmak, takımının iyi bir oyun sergilediğini ve galibiyeti hak ettiklerini ifade etti.
Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden Gençlerbirliği'nde başkan Haydar Arda Çakmak, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Sıcak havaya rağmen her iki takımın da sahada büyük bir mücadele ortaya koyduğunu belirten Çakmak, sergilenen futboldan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını vurgulayan başkan, galibiyeti hak ettiklerini ifade ederek oyuncularını kutladı. Rakip takım Fenerbahçe'nin de iyi bir mücadele sergilediğini belirten Çakmak, sarı-lacivertli ekibe Şampiyonlar Ligi yolunda başarı dileklerini iletti. Gençlerbirliği cephesinde sezonun ilk galibiyeti camiada moral kaynağı olurken, başkanın açıklamaları takımın oyun disiplinine olan güveni bir kez daha gözler önüne serdi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Haydar Arda Çakmak: Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Suudi Arabistan Pro Ligi'nin açılış haftasında Al Nassr, sahasında Al Fateh'i üç golle geçti. Ev sahibi ekip aldığı galibiyetle lige üç puanla giriş yaptı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gençlerbirliği karşısında alınan mağlubiyetin ardından taraftarlardan özür diledi. Deneyimli çalıştırıcı, yenilginin nedenini rotasyona bağlamanın yanlış olduğunu vurguladı.