Neler yeni

Kulaklıkta Zaman Tüneli: O Eskimeyen Türkçe Rock Şarkıları ve Anıları!

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
1-a3abd9175330b5cc655fcc5b0f59dc2a.jpg

Selam millet, keyifler nasıl? Umarım herkesin kulaklığında hayatının ritmi tıkır tıkır işliyordur! Ben de bugün bir an durdum ve fark ettim ki, hangi modda olursam olayım, dönüp dolaşıp kendimi 70'ler, 80'ler ve 90'lardan kalma o efsanevi Türkçe rock parçalarının listelerinde buluyorum. Barış Manço'dan Cem Karaca'ya, Erkin Koray'dan Moğollar'a kadar uzanan o altın çağın şarkıları, sanki hiç yaşlanmıyor, hatta her dinleyişte yeni bir ruh katıyor insana. Özellikle de kulaklıkları takıp dış dünyayla bağlantıyı kestiğimde, o şarkılar resmen beni başka bir zamana, başka bir hisse taşıyor. Belki gençliğimin, belki de hiç yaşamadığım ama hayalini kurduğum bir dönemin ruhunu hissediyorum içimde. Spotify listelerimde "eskimeyenler" adıyla ayrı bir köşeleri var hep.

Peki sizde durum ne? O nostaljik Türkçe rock ateşi hâlâ içinizde yanıyor mu? Kulaklığınızda size eşlik eden, bambaşka anılar veya hisler uyandıran "o" eski Türkçe rock parçası hangisi? Ve o şarkının sizde uyandırdığı en unutulmaz duygu ya da anı ne? Hadi bakalım, dökün içimizi, ne dinliyorsunuz, hangi şarkı sizi hangi anıya ışınlıyor?

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?