Selamlar canım forum ailesi! Nasılsınız, keyifler yerinde mi? Şimdi size bir konu açayım dedim, eminim çoğumuzun iç sesi olacak. Sabah alarm çalar çalmaz, hatta bazen alarmdan önce, o ilk elin uzandığı yer telefon oluyor mu sizde de? Bir an durup "ne yapıyorum ben?" diyorum bazen, daha yataktan kalkmadan sosyal medyada tur atmış, mesajlara bakmış oluyorum. Sonra gün boyu zaten elimizden düşmüyor, bir şeye baksak da bakmasak da arada bir açıp bakma hastalığı... E tabi hal böyle olunca, bataryalar da nasır tuttu artık. Sürekli şarj aleti arayışı, powerbank'i unutunca dünyası başına yıkılanlar, o prizin dibinde bir koltuğa çöküp telefonu bekleyenler... Vallahi hepimizin ortak derdi gibi duruyor bu durum. Resmen kablonun kölesi olduk ya!
Şimdi sizde durumlar nasıl? Sabah uyanır uyanmaz telefona sarılanlardan mısınız, yoksa "önce bir kendime geleyim" diyenlerden mi? Ve bu batarya derdine ne gibi çözümler buldunuz, ya da kabullendiniz mi tamamen? Hadi bakalım, benim gibi bu konuda muzdarip olanlar var mı? Bekliyorum yorumlarınızı!