Neler yeni

Şu Telefonlarla Aramızdaki Garip İlişki: Sevsek Mi Sövsek Mi Bilemedik!

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
1-a3abd9175330b5cc655fcc5b0f59dc2a.jpg

Selam millet! Nasılsınız, keyifler yerinde mi? Bugün bir düşündüm de, şu telefonlarla aramızdaki ilişki nasıl bir şey yahu? Hani diyoruz ya "akıllı telefon" diye, bence o bizi akıllı yapıyor, kendi hayatımızı programlıyor resmen! Sabah uyanır uyanmaz elimiz, gece yatağa girince son baktığımız şey... Resmen bedenimizin bir uzvu gibi oldu, onsuz bir yere gidemiyoruz, "internetin gittiği yerdeyiz" falan filan. Ama Allah aşkına, bir yandan da ne çile değil mi? Sürekli şarj peşinde koşmak, her bildirimde "acaba ne kaçırıyorum" diye içimizin cız etmesi, eski telefonumuz biraz yavaşlayınca hemen "bunun modası geçti" dememiz...

Hele o yeni telefon sevdası... Eski dostumuz hala iş görürken, sağdan soldan gelen "en yenisi çıktı, uçuyor" gazlarıyla bir anda gözümüz dönüyor. O fiyatları görünce "acaba hala eski dostla devam mı etsem" diye bir an duraksıyoruz ama yeni parlak ekrana da hayır demek zor oluyor. Valla bu telefonlarla ilişkimiz tam bir "sevsek mi sövsek mi bilemedik" durumu. Hem seviyoruz, hem sövüyoruz resmen!

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Telefon sizin için de resmen bir uzuv gibi mi oldu, yoksa arada bir "şunsuz da yaşarım" diyenlerden misiniz? En çok hangi özelliği sizi çıldırtıyor bu aletlerin, hangisi "iyi ki varsın" dedirtiyor? Peki, o eski telefonlarınıza hala bir sevginiz var mı, yoksa gözünüz hep o pırıl pırıl yeni modellerde mi? Hadi bakalım, döktürün içlerinizi!

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?