Neler yeni

🏠 Yurt Dışında Ev Kiralamak İçin İstenen Kredi Notu (Credit Score) Ve Depozito Çileleri

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
egitim.png

Avrupa Ve Amerika'da Göçmenlerin Kiralık Daire Savaşlarında Karşılaştığı Ev Sahibi Engelleri

Yurt dışına taşınırken paranızın olması, cebinizde euro/dolar tomarları durması anında ev kiralayabileceğiniz anlamına gelmez. Gelişmiş ülkelerde ev sahipleri ve emlak ajanları, kiralık ev ilanlarına başvuran onlarca aday arasından adeta bir mülakat süzgeciyle kiracı seçerler.

🇪🇺 Avrupa Konut Krizi (Housing Crisis) Ve Evrak Operasyonları

Banka Dökümleri Ve İş Kontratı Şartı: Net maaşınızın, ev kirasının en az 3 katı olduğunu gösteren resmi iş sözleşmenizi (Arbeitsvertrag) ve son 3 aylık maaş bordronuzu göstermek zorunludur. Yeni göçenler için bu evrakları bulmak tam bir kısır döngüdür.
Schufa (Almanya) Veya Kredi Notu Belgesi: Geçmişte faturalarınızı düzenli ödeyip ödemediğinizi gösteren finansal sicil raporunuz temiz olmak zorundadır. Ayrıca yabancı göçmenlerden bazen güvence bedeli olarak 3 aylık fahiş depozitolar peşin talep edilir.

❓ Yurt Dışında (Avrupa Veya Amerika'da) Kiralık Ev Arama Sürecinde Sorun Yaşayan Göçmen Dostlarımız Var Mı? Ev Nasıl Bulunur?

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?