Neler yeni

13 Ağustos 2026 Tarihli Resmi Gazete Kararları Yayımlandı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
004f602370104a3afd7e9cada67cf4f51f15abbd480f0b8874aa8729b9fb4aa8.webp

Resmi Gazete'nin 33339 sayılı yeni sayısında ÖTV tutarları ve çeşitli yönetmelik değişiklikleri yer aldı. Kararlar arasında eğitim ve çevre düzenlemeleri ile kurul kararları bulunuyor.

Türkiye Cumhuriyeti Resmi Gazete'nin 13 Ağustos 2026 tarihli ve 33339 sayılı yeni sayısı yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazetenin yürütme ve idare bölümünde dikkat çeken en önemli gelişme, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarlarının yeniden belirlenmesine yönelik 11606 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı oldu.

Yayımlanan yeni düzenlemeler kapsamında, ömrünü tamamlamış lastiklerin kontrol süreçlerini içeren yönetmelikte ve Boğaziçi Üniversitesi'nin lisans eğitim-öğretim kurallarında değişiklikler yapıldı. Ayrıca, idari kararlar bölümünde şu maddeler öne çıktı:

Gazetenin ilanlar kısmında ise yargı kararları, ihale duyuruları ve Merkez Bankası tarafından belirlenen günlük döviz kurları ile devlet iç borçlanma senetlerinin değerleri paylaşıldı.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Resmi Gazete'de bugün (13 Ağustos 2026 Resmi Gazete kararları)

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Las Vegas'tan Atlanta'ya giden bir Delta uçağında tespit edilen yetkisiz WiFi ağı nedeniyle internet erişimi geçici olarak kesildi. Uzmanlar olayın bir 'Evil Twin' saldırısı olabileceğini öngörüyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?