Neler yeni

2026-2027 Eğitim Öğretim Yılı Takvimi Belli Oldu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
1fb08ff3b9fa52aa6a2514016c88de53164886dfc03ca40ef15612a011016aa8.webp

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2026-2027 eğitim öğretim yılına dair çalışma takvimi açıklandı. Öğrenciler ve öğretmenler için önemli tarihler belirlendi.

Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında 2026-2027 dönemi takvimi netleşti. Okullarda ders zili 14 Eylül 2026 tarihinde çalacak. Eğitim sürecine yeni başlayacak olan okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri için hazırlanan uyum programı ise 7-11 Eylül 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Eğitim takvimine göre birinci dönem ara tatili 16-20 Kasım 2026 tarihleri arasında yapılacak. Yarıyıl tatili 22 Ocak 2027 tarihinde başlarken, ikinci dönem dersleri 8 Şubat 2027 tarihinde başlayacak. Bahar dönemindeki ara tatil ise 8-12 Mart 2027 tarihleri arasında uygulanacak.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

CEV 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda yarı finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı, Sırbistan ile karşılaşacak. İstanbul'da oynanacak kritik mücadele 5 Eylül Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak.

EYT düzenlemesi dışında kalan çalışanların beklediği kademeli emeklilik konusunda henüz resmi bir yasal değişiklik bulunmuyor. Mevcut mevzuat, sigorta başlangıç tarihine göre belirlenen yaş ve prim şartlarını uygulamaya devam ediyor.

Türkiye genelinde meydana gelen sarsıntılar AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anlık olarak izleniyor. Vatandaşlar güncel deprem verilerine resmi kurumların sistemleri üzerinden ulaşabiliyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?