Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 2026-2027 eğitim öğretim yılı çalışma takvimi açıklandı. Yeni dönemde uyum eğitimlerinden ara tatillere kadar tüm önemli tarihler belirlendi.
2026-2027 eğitim öğretim yılı için hazırlanan çalışma takvimi netleşti. Yeni eğitim dönemi, 14 Eylül 2026 tarihinde başlayacak. Okul öncesi eğitim ile ilkokul birinci sınıfa başlayacak minik öğrenciler için ise uyum süreci 7-11 Eylül 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Eğitim takviminde ara tatiller ve yarıyıl tatili tarihleri de belirlendi. Birinci dönem ara tatili 16-20 Kasım 2026 tarihleri arasında uygulanacak. Öğrenciler için yarıyıl tatili ise 25 Ocak 2027 tarihinde başlayıp 5 Şubat 2027 tarihinde sona erecek. İkinci dönem 8 Şubat 2027 tarihinde başlayacak olup, ikinci dönem ara tatili 8-12 Mart 2027 tarihleri arasında yapılacak. Eğitim yılı 25 Haziran 2027 tarihinde tamamlanacak.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trabzonspor, 2026-27 sezonu öncesinde kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Kulüp, birçok oyuncuyla yollarını ayırarak yeni bir yapılanmaya gitti.
Girne açıklarında batan gemide hayatını kaybedenlerin sayısı 13'e ulaştı. Kayıp 15 kişiyi arama çalışmaları bölgede devam ediyor.
Oppo'nun yeni amiral gemisi modeli Find X10 Pro Max'in donanım özellikleri sızdırıldı. Cihazın yüksek batarya kapasitesi ve güçlü kamera sistemi dikkat çekiyor.