Neler yeni

2026 MEB-AGS Sınav Sonuçları Erişime Açıldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
3e9cef590cc156606557f61cf67328a17cd8bba72ee2110b1dac38dfa4a93d9a.webp

ÖSYM tarafından düzenlenen 2026 Milli Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı'nın sonuçları açıklandı. Adaylar sınav sonuçlarına kurumun resmi internet sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2026 yılı Milli Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı (MEB-AGS) sonuçlarını duyurdu. 26 Ağustos 2026 tarihi itibarıyla erişime açılan sonuçlar, adayların bilgisine sunuldu.

Sınava katılan adaylar, sınav sonuçlarını, cevap kağıtlarını ve kendi cevaplarını ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulayabiliyor. Yabancı dil öğretmenliği branşlarında ise puan hesaplaması özel bir yöntemle gerçekleştiriliyor. Bu alanlarda adayların nihai puanı, AGS puanının yüzde 50'si ile YDS veya e-YDS puanlarının yüzde 50'sinin toplanmasıyla belirleniyor.

2 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

ÖSYM AGS SONUÇLARI SORGULAMA 2026: MEB AGS Sonuçları Açıklandı Mı, Ne Zaman Açıklanacak? MEB Akademi Giriş Sınavı Sonuçları Nereden Sorgulanır, Nasıl?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Türkiye'deki limanlar, küresel ticaretin zorlu süreçlerine rağmen yılın ilk yedi ayında binlerce gemiye ev sahipliği yaptı. Kocaeli, en fazla gemi trafiğinin yaşandığı liman bölgesi olarak öne çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 955. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Muş'ta düzenlenen törene katıldı. Programda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Selçuklu tuğrası takdim edildi.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?