Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Trabzon'da düzenlenen 23. İmam Hatipliler Kurultayı, eğitim camiasını bir araya getirdi. Etkinliğe üst düzey devlet yetkilileri katılım sağladı.
ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından organize edilen 23. İmam Hatipliler Kurultayı, 4-6 Eylül 2026 tarihleri arasında Trabzon'da gerçekleştirildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi kampüsü içerisinde yer alan Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, eğitim dünyasından yoğun ilgi gördü.
Kurultay kapsamında düzenlenen oturumlara Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Diyanet İşleri Başkanı Safi Arpaguş katılarak konuşmalar yaptı. Eğitim camiasının temsilcilerini buluşturan organizasyon, üç gün boyunca çeşitli gündem maddelerinin değerlendirilmesine ev sahipliği yaptı.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
81 ilden Trabzon’a geldiler! Bakan Tekin’in katılımıyla düzenlendi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Transfer döneminde istediği kulübü bulamayan Cihan Çanak, Trabzonspor'a geri dönerek antrenmanlara başladı. Teknik ekip değişikliği sonrası genç oyuncunun sağ kanat rotasyonunda değerlendirilmesi bekleniyor.
Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, hububat hasadı sürecinde dane kaybını önlemek ve yangın riskine karşı tedbir almak için biçerdöverleri denetliyor. Denetimlerin sezon boyunca devam edeceği belirtildi.