Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Trabzon'da düzenlenen 23. İmam Hatipliler Kurultayı'nda eğitim ve tarihsel süreçler ele alındı. Etkinliğe çok sayıda davetli ve konuşmacı katıldı.
Trabzon, Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen 23. İmam Hatipliler Kurultayı'na ev sahipliği yaptı. Eğitim camiasını bir araya getiren etkinlikte, geçmişten günümüze eğitim sisteminin yaşadığı değişimler değerlendirildi.
Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, 28 Şubat sürecinin eğitim üzerindeki etkilerini analiz eden bir konuşma yaptı. Kurultayda ayrıca Abdusselam Heniyye de katılımcılara hitap etti. Programın kapanış konuşmasını ise ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Abdullah Ceylan gerçekleştirdi. Etkinlik, eğitim alanındaki güncel meselelerin istişare edildiği verimli bir buluşma olarak tamamlandı.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Trabzon'da 23. İmam Hatipliler Kurultayı sona erdi! Geride bıraktığı mesajlar kaldı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve beraberindeki heyeti İstanbul'da ağırladı. Görüşmede kulübün projeleri ve Türk futbolunun genel durumu değerlendirildi.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, eski meclis üyesi Oktay Söğüt ile çalışma kararı aldı. Söğüt'ün görevine ilişkin resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.