Neler yeni

85 yaşındaki ünlü oyuncu abonelik platformunda kısa sürede yüksek kazanç elde etti

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
aa50fefe94124344338984886d6ccb013cd27e33bbea6f3a4cfbd2605cd5f67f.webp

Knots Landing dizisiyle tanınan Donna Mills, 85 yaşında açtığı özel abonelik sayfasında bir aydan kısa sürede büyük bir gelir sağladı. Oyuncu, platformda günlük yaşamına dair içerikler paylaştığını belirtti.

Televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden Donna Mills, 85 yaşında aldığı radikal bir kararla özel abonelik platformlarına adım attı. 1980'li yıllarda yayınlanan ve Türkiye'de Sevgi Bağları adıyla bilinen Knots Landing dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Mills, yeni dijital girişimiyle kısa sürede dikkat çekici bir başarıya imza attı.

Creators Inc. adlı yönetim şirketiyle ortaklık kuran ünlü oyuncu, platform üzerinden elde ettiği gelirin bir aydan kısa bir süre içerisinde altı haneli rakamlara ulaştığını açıkladı. Mills, bu yeni dünyayı hayranlarıyla etkileşim kurmak adına bir fırsat olarak gördüğünü ifade ederek, süreci "Benim için bir zevk" sözleriyle tanımladı.

Paylaşılan bilgilere göre, oyuncunun abonelerine sunduğu içerikler herhangi bir çıplaklık veya açık görüntü barındırmıyor. Bunun yerine Mills, günlük hayatından anları, makyajsız fotoğraflarını ve spor kıyafetleriyle verdiği pozları takipçileriyle paylaşıyor. Eski bir dansçı olan ve yıllardır disiplinli bir fitness ve beslenme programı uygulayan oyuncu, esnekliğini koruduğunu vurguluyor. Karbonhidrat tüketimini sınırlı tuttuğunu ve protein ağırlıklı beslendiğini belirten Mills, yaşına rağmen formunu korumasıyla da hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yakın çevresi, oyuncunun genç görünümünün sırrının merak edildiğini ve estetik müdahaleler konusunda oldukça minimal tercihler yaptığını belirtiyor. Donna Mills, dijital platformdaki bu yeni kariyer adımıyla hem hayranlarıyla bağını güçlendirmeyi hem de modern dünyanın sunduğu etkileşim olanaklarını değerlendirmeyi hedeflediğini dile getiriyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Ünlü oyuncu 85 yaşında abonelere özel sayfa açtı, bir ayda çuvalla para kazandı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?