- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 8,896
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Türkiye, FIBA 2027 Basketbol Dünya Kupası Avrupa Elemeleri güç sıralamasında ilk sırada bulunuyor. Milli takım, elemelerin ilk turunda oynadığı tüm maçlardan galibiyetle ayrıldı.
A Milli Basketbol Takımı, FIBA 2027 Basketbol Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında gösterdiği üstün performansla güç sıralamasının zirvesine yerleşti. Elemelerin ilk turunda sahaya çıktığı altı karşılaşmanın nı kazanan milliler, rakiplerine karşı büyük bir başarı sergiledi. Türkiye'yi bu sıralamada Fransa, Sırbistan, Polonya ve Almanya gibi güçlü ekipler takip ediyor.
Milli takım, önümüzdeki süreçte önemli sınavlara hazırlanıyor. Türkiye, 28 Ağustos tarihinde İstanbul'daki Turkcell Basketbol Gelişim Merkezi'nde Litvanya ile karşı karşıya gelecek. Ardından 31 Ağustos'ta İzlanda deplasmanına konuk olacak olan milliler, sergiledikleri başarılı grafiği sürdürmeyi hedefliyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Türkiye, FIBA'nın Dünya Kupası Avrupa Elemeleri "güç sıralamasında" zirvede
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Erzurumspor FK, Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde devam ediyor. Mücadele 21 Ağustos Cuma günü Kazım Karabekir Stadı'nda gerçekleşecek.
Konyaspor, Macar futbolcu Rajmund Toth ile 4 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Genç oyuncu yeni takımında 66 numaralı formayı terletecek.