Texas'ta yaşanan ölümlü kaza sonrası ABD Kara Kuvvetleri harekete geçti. Tüm Apache tipi helikopterlerin eğitim uçuşları geçici olarak askıya alındı.
ABD Kara Kuvvetleri, Texas eyaletinde meydana gelen ve iki askerin yaşamını yitirdiği helikopter kazasının ardından kritik bir karar aldı. Yetkililer, Apache tipi helikopterlerin tüm eğitim uçuşlarının geçici bir süreliğine durdurulduğunu açıkladı.
12 Ağustos tarihinde gerçekleşen kazanın nedenlerine ilişkin detaylı inceleme başlatılırken, güvenlik gerekçesiyle alınan bu kararın ne kadar süreyle geçerli olacağı henüz belirtilmedi. Ordu yönetimi, uçuş güvenliğini sağlamak amacıyla eğitim faaliyetlerini askıya alma yoluna gitti.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
ABD, Texas'ta meydana gelen kazanın ardından tüm Apache helikopter eğitim uçuşlarını askıya aldı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kuzey Kore ile olan ilişkilerin tarihi bir zirveye ulaştığını belirtti. Putin, bu gelişmeleri kapsamlı bir stratejik ortaklık çerçevesinde değerlendirdi.
Meteoroloji'nin 15 Ağustos verilerine göre Türkiye genelinde güneşli ve sıcak hava hakimiyetini sürdürüyor. Bazı bölgelerin yüksek kesimlerinde yağışlar beklenirken, Güneydoğu Anadolu'da aşırı sıcaklıklara karşı uyarı yapıldı.