Neler yeni

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları beklentinin altında kaldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
ffc77ed0dbb34b71a33375ad23114c031f2082a65b56512ffa6bd1fb0dfc55a7.webp

ABD'de ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı 203 bine gerileyerek piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti. Devam eden başvurularda ise düşüş gözlendi.

ABD Çalışma Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, ülkede ilk kez işsizlik maaşı talebinde bulunanların sayısı 203 bine geriledi. Piyasa analistleri bu rakamın 208 bin seviyesinde olacağını öngörüyordu. Beklentilerin altında kalan bu veri, iş gücü piyasasındaki hareketliliğin sürdüğünü gösteriyor.

İşsizlik maaşı başvurularının dört haftalık ortalaması 205 bin 500 seviyesine yükseldi. Öte yandan, devam eden işsizlik maaşı başvuruları ise 1 milyon 778 bine gerileyerek iş piyasasındaki güncel durumu yansıttı.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

ABD'de işsizlik maaşı başvuruları geriledi! Beklentinin altında kaldı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Meteoroloji'nin fırtına uyarısı üzerine Bodrum ile Datça arasındaki feribot seferleri durduruldu. Olumsuz hava koşullarının Cumartesi akşamına kadar etkili olması bekleniyor.

Düzce'de düzenlenen etkinlikte veliler ve çocuklar, aile içi iletişimi güçlendirmek ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak amacıyla çeşitli atölyelere katıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen programda, eğitim sürecinde aile katılımının önemi vurgulandı.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?