Neler yeni

ABD'de şiddetli fırtına ve hortum felaketi: 3 ölü

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
c2be4ec0f4d149c2c4dcc48abef9f8aa109a84cdf6a65e40b12859ea188710c9.webp

ABD'nin iç bölgelerinde etkili olan şiddetli fırtına ve hortumlar yaşamı durma noktasına getirdi. Felaket sonucunda 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

ABD'nin iç kesimlerinde etkisini gösteren şiddetli fırtınalar, hortumlar ve aşırı yağışlar bölgede büyük bir yıkıma yol açtı. Sel baskınlarının da eşlik ettiği olumsuz hava koşulları, günlük yaşamı ciddi şekilde aksattı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, yaşanan felaketler nedeniyle toplam 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Bölgedeki hava muhalefetinin yarattığı hasarın boyutları ve etkileri yakından takip ediliyor.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

ABD'nin iç kesimlerinde şiddetli fırtınalar, hortum, yağış ve seller hayatı olumsuz etkiledi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi. Görüşmede sektörlerin uluslararası rekabet gücünü artıracak stratejiler değerlendirildi.

ABD'de yıllık enflasyon temmuz ayında yüzde 3,4'e gerileyerek üst üste ikinci ay yavaşlama gösterdi. Verilerin beklentilerin altında kalması, piyasaların odağını yeniden Fed'in faiz politikasına çevirdi.

Binaların yıkım işlemlerinde güvenlik ve çevresel koruma odaklı yeni düzenlemeler hayata geçirildi. Yüksek yapılar için yeni kriterler belirlenerek yıkım süreçleri daha detaylı planlara bağlandı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?