- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 15,234
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
ABD Hazine Bakanlığı, aşırı sol terör ağları olarak tanımladığı üç farklı kuruluşu yaptırım listesine ekledi. Karar kapsamında İtalya, İngiltere ve uluslararası merkezli yapılar hedef alındı.
ABD Hazine Bakanlığı, faaliyetlerini aşırı sol terör ağları kapsamında değerlendirdiği üç kuruluşu yaptırım listesine dahil ettiğini duyurdu. Söz konusu yaptırım kararı, İtalya merkezli Autistici Inventati, İngiltere merkezli Palestine Action ve uluslararası çapta faaliyet gösteren Masar Badil adlı yapıları kapsıyor. Bakanlık, bu kuruluşların faaliyetlerini güvenlik gerekçeleriyle mercek altına alarak yaptırım uygulama kararı aldı.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
ABD, "aşırı sol terör ağları" olarak nitelendirdiği üç kuruluşu yaptırım listesine aldı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Milas'taki ormanlık alanların yapılaşmaya açıldığı yönündeki iddiaları reddetti. Söz konusu arazilerin şahıs mülkü olduğu ve orman vasfı taşımadığı vurgulandı.
Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu kuralında yaptığı değişikliği eleştirdi. Kulüp, kararın eşitlik ilkesine aykırı olduğunu ve belirli bir takımı koruduğunu savundu.
Şahan Gökbakar'ın başrolünde yer aldığı Recep İvedik 3, 2010 yılında izleyiciyle buluştu. Film, depresyondaki Recep İvedik'in Zeynep ile tanışması sonrası değişen hayatını anlatıyor.