Neler yeni

Adana'da eski eşini bıçaklayan şüpheli tutuklandı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
f1870bb949a508835311092301ffd375bccfedc0914566d83f291166ef731be5.webp

Adana'da eski eşi Ayşe Katırcı'yı 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan Arif Tanrıkulu tutuklandı. Saldırganın daha önce mağdura kefen gönderdiği ve hakkında çok sayıda uzaklaştırma kararı bulunduğu belirtildi.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde dehşet verici bir şiddet olayı yaşandı. On yıl önce boşandığı Ayşe Katırcı'nın evine giden Arif Tanrıkulu, eski eşini 8 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Yoğun bakımda tedavisi süren Katırcı'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Saldırganın, olaydan önce eski eşine mezar yeri aldığına dair mesajlar gönderdiği ve kefen yolladığı iddia edildi. Ayrıca Tanrıkulu hakkında, geçmişteki şiddet eylemleri nedeniyle 8 kez uzaklaştırma kararı çıkarıldığı öğrenildi. Saldırı sonrası bölgeden uzaklaşan şüpheli, polis ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucunda Pozantı ilçesinde yakalandı.

Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Tanrıkulu, konuşmak için gittiğini ve bir anlık öfke patlamasıyla saldırıyı gerçekleştirdiğini öne sürdü. Olay anını hatırlamadığını iddia eden şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, saldırganın olayın hemen ardından sokakta sakin bir şekilde yürüdüğü görüldü.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Eski eşine kefen bezi gönderip 8 yerinden bıçaklamıştı! O caniden pişkin savunma “Öfkeyle saldırdım, hatırlamıyorum!”

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Gaziantep'teki bir tekstil fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip alevleri kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?