- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 4,102
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Adana'nın Yüreğir ilçesinde nehre girdikten sonra kaybolan iki çocuğun cansız bedenlerine ulaşıldı. Ekiplerin yürüttüğü yoğun arama çalışmaları sonucunda çocukların naaşları nehir yatağında bulundu.
Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Yakapınar Mahallesi'nde serinlemek amacıyla Ceyhan Nehri'ne giren 12 yaşındaki Salih Rami ve 10 yaşındaki arkadaşı Simar Süleyman, bir süre sonra gözden kayboldu. Çocukların suda kaybolduğunun bildirilmesi üzerine bölgeye AFAD, Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ve İl Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri sevk edildi.
Ekipler, nehir yüzeyinde botlarla, havadan ise dron desteğiyle geniş çaplı bir arama operasyonu yürüttü. Dalgıç polislerin de katıldığı çalışmalar neticesinde, çocukların suya girdikleri bölgenin yaklaşık 3 kilometre uzağında önce Simar Süleyman'ın, ardından Salih Rami'nin cansız bedenlerine ulaşıldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme süreci devam ediyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Adana’dan acı haber: Nehirde kaybolan 2 çocuğun cansız bedenlerine ulaşıldı!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Eskişehir'den eğitim uçuşu için kalkan F-16 savaş uçağı Yalova'da kaza kırıma uğradı. Fırlatma sistemiyle kurtulan pilotun tedavisi sürerken olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
Zile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru A.K., yüksek ateş şikayetiyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Memurun ölüm nedeninin Kırım Kongo Kanamalı Ateşi virüsü olduğu değerlendiriliyor.