Adana'da yaşayan kadın, şiddet gördüğü iddiasıyla sevgilisinden şikayetçi oldu. Güvenlik kamerası kayıtlarını sunan mağdur, şüphelinin tutuklanmasını sağladı.
Adana'nın Seyhan ilçesinde bir kadın, birlikte yaşadığı erkek tarafından şiddete uğradığını iddia ederek savcılığa başvurdu. Suriye uyruklu S.M., aralarındaki şiddetli geçimsizlik sonucunda V.B.'den şikayetçi oldu. Mağdur kadın, 2024 ve 2025 yıllarına ait güvenlik kamerası kayıtlarını delil olarak sundu. Görüntülerde, şüphelinin kadının saçını çektiği ve yerde sürüklediği anlar net bir şekilde görüldü.
Kadının şikayeti üzerine V.B. hakkında bir ay süreyle uzaklaştırma kararı verildi. Can güvenliğinin olmadığını belirten S.M., yetkililerden yardım istedi. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlatarak şüpheliyi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul eden V.B., kendisine ve ailesine hakaret ettiği için kadını darp ettiğini söyledi. Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Sevgilisini darp eden adamdan pişkin savunma! “Bana ve aileme hakaret ettiği için darp ettim”
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Evde bakılan kesme çiçeklerin daha uzun süre canlı kalması için bazı basit yöntemler uygulanabilir. Doğru bakım teknikleriyle çiçeklerin tazeliğini haftalarca korumak mümkündür.
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesi, soruşturma süreciyle ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Adalet Bakanlığı'na gidiyor. Bakan Akın Gürlek, aile üyelerini bugün makamında ağırlayacak.