Neler yeni

Ağrı Belediye Eş Başkanı Memet Akkuş hayatını kaybetti

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
a805a00ee8fdc7cbd65cd0f5fa348f55c0934a6732fda3310308fa1474779f66.webp

Ağrı Belediye Eş Başkanı Memet Akkuş, tedavi gördüğü hastanede 57 yaşında yaşamını yitirdi. DEM Parti, Akkuş'un vefat haberini kamuoyuyla paylaştı.

Ağrı Belediye Eş Başkanı Memet Akkuş, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. 57 yaşında vefat eden Akkuş'un, tedavi gördüğü Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirildi.

DEM Parti tarafından yapılan resmi açıklamada, Akkuş'un vefatı duyurularak ailesine başsağlığı dilekleri iletildi. 1969 yılında Ağrı'da dünyaya gelen Memet Akkuş, siyasi kariyeri boyunca çeşitli görevlerde bulundu. 2015 yılında HDP bünyesinde il yöneticiliği ve il başkanlığı görevlerini üstlenen Akkuş, 2024 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Ağrı Belediye Eş Başkanı olarak seçilmişti. Akkuş'un kaybı, siyasi çevrede ve kentte üzüntüyle karşılandı.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Memet Akkuş yaşamını yitirdi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Gülistan Doku'nun kaybolmasına ilişkin soruşturmada, ABD'de bulunan Umut Altaş'ın FBI tarafından alınan ifadesi dosyaya girdi. Altaş, cinayete tanık olduğunu ve cesedin taşınmasına yardım ettiğini iddia etti.

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor, sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Karşılaşma bu akşam oynanacak.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?