- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 30,667
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Ağrı Dağı'nın yüksek kesimlerinde mevsimin ilk kar yağışı etkili oldu. Zirveden başlayan yağış bölgede kışın habercisi olarak karşılandı.
Ağrı Dağı, mevsimin ilk kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Dağın zirvesinden başlayarak yaklaşık 3 bin metre rakıma kadar ulaşan yağış, bölgede kış mevsiminin yaklaştığını müjdeledi. Kar yağışının ardından dağın yüksek kesimlerinde kartpostallık görüntüler oluştu. Yerel halk tarafından kışın habercisi olarak nitelendirilen bu doğa olayı, bölgedeki hava sıcaklıklarının düşüşe geçtiğini gösterdi.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Sağanak yağış yerini kara bıraktı: Mevsimin ilk kar yağışı etrafı beyaza bürüdü
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Times Higher Education 2027 verilerine göre Türkiye, listeye giren 124 üniversitesiyle dünya genelinde üçüncü sıraya yerleşti. Dört Türk üniversitesi dünyanın en iyi 500 kurumu arasında bulunuyor.
Finans uzmanları, yatırımcıları tüm sermayelerini tek bir alana yatırmamaları konusunda uyarıyor. Başarılı bir yatırım süreci için detaylı analiz ve düzenli birikim stratejisi öneriliyor.
LEAD Network Türkiye tarafından düzenlenen konferansta kadın liderliği ve kapsayıcı yönetim anlayışı masaya yatırıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nigiz Ulak, çalışma hayatındaki dönüşümün önemine dikkat çekti.