Neler yeni

Ahmet Kaya Trabzonspor Divan Kurulu'na katıldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
3e5da697240decae0df0d58eafb3b88fe6a2891dd42077de81ef54688f94b1f9.webp

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor Divan Kurulu üyeliğine kabul edildi. Kaya'ya üyelik belgesi düzenlenen törenle takdim edildi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Trabzonspor Divan Kurulu üyesi oldu. Uzun yıllardır kulüple bağı bulunan Kaya, 1997 yılından bu yana eşiyle birlikte Trabzonspor kulüp üyeliğini sürdürüyor.

Gerçekleştirilen törende Ahmet Kaya'ya Divan Üyelik Belgesi, Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören tarafından verildi. Kulüp bünyesindeki yeni görevine başlayan Kaya, Trabzonspor camiasındaki aktif üyeliğine bir yenisini daha eklemiş oldu.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ganita Sahil Parkı'nda özel gereksinimli vatandaşların kullanımına uygun bir kamelya alanı oluşturdu. Açılış törenine yerel yönetim temsilcileri katılım sağladı.

Trabzonspor'un evinde ağırlayacağı Gençlerbirliği maçının biletleri satışa çıktı. Kulüp, bilet alımıyla ilgili çeşitli kısıtlamalar ve kurallar hakkında bilgilendirme yaptı.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde etkili olan Ebola salgını, 3 bine yakın can kaybıyla ülkenin en büyük sağlık krizi haline geldi. Dünya Sağlık Örgütü, virüsün yayılımı ve yüksek ölüm oranı nedeniyle ciddi bir tehdit uyarısında bulunuyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?