Neler yeni

AK Parti kuruluşunun 25. yıl dönümünü kutluyor

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
99da3c60e07b9a9e2a349d38075dc7579d572a43a954bd410f4eadebc0ebd564.webp

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2001 yılında kurulan AK Parti, siyasi yaşamındaki 25. yılını doldurdu. Ankara'da düzenlenen özel programla yıl dönümü etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Türkiye siyasetine 14 Ağustos 2001 tarihinde katılan AK Parti, kuruluşunun 25. yıl dönümünü kutluyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan ve ülkenin 39. partisi olarak siyasi hayata adım atan oluşum, çeyrek asırlık geçmişini Ankara'da düzenlenen özel bir programla değerlendiriyor.

Parti teşkilatları ve üyeleri için büyük önem taşıyan bu yıl dönümü etkinliklerinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği mesajlar yakından takip ediliyor. Siyasi faaliyetlerini sürdüren parti, kuruluşundan bu yana geçen süreci ve gelecek hedeflerini kamuoyuyla paylaşıyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

SON DAKİKA HABERİ | AK Parti 25 Yaşında! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25. yıl mesajlarında neler söyleyecek?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Tuna Nehri'ndeki su seviyesinin düşmesi, bölgedeki nükleer santrallerin faaliyetlerini olumsuz etkiledi. Romanya ve Macaristan'da enerji üretimi kısıtlandı.

Üniversite öğrencileri 2026-2027 eğitim dönemi için KYK yurt başvurularının ne zaman başlayacağını merak ediyor. Başvuruların YKS yerleştirme sonuçlarının ardından e-Devlet üzerinden yapılması bekleniyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?