- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 18,151
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan ifadelerine yanıt verdi. Çelik, İsrail yönetiminin açıklamalarının terör propagandası olduğunu belirtti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanlığı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik yapılan açıklamalara sert bir dille tepki gösterdi. Çelik, İsrail yönetimini insanlığa karşı suç işleyen bir yapı olarak tanımlayarak, bu çevrenin bir yalan makinesi gibi hareket ettiğini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın insanlık ittifakı adına sergilediği duruşun, söz konusu yapıyı rahatsız ettiğini belirten Çelik, Netanyahu ve ekibinin söylemlerinin hiçbir kıymeti olmadığını vurguladı. Çelik, bu açıklamaların bir soykırım örgütünün terör propagandası olduğunu dile getirdi.
Açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesinin insanlığın vicdanında yankılanmaya devam edeceğini belirten Çelik, Türkiye'nin insanlık haysiyetini koruma konusundaki kararlılığını yineledi. Çelik, bu tür saldırıların Cumhurbaşkanı'nın güçlü duruşundan kaynaklandığını belirterek, siyasetin insanlık değerleri üzerinden şekillenmesi gerektiğini savundu.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Ömer Çelik: Netanyahu ve şebekesinin sözleri soykırım örgütünün terör propagandası
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Beşiktaş, teknik heyetin raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için üç bölgeye odaklandı. Siyah-beyazlı yönetim, Lukebakio, Sarr ve Pereira transferleri için görüşmelerini sürdürüyor.