AK Parti'ye 3 milletvekili ve 7 belediye başkanı katıldı

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
cumhubaskani-erdogan-rozet-2482462.jpg

AK Parti'ye Üç Milletvekili ve Yedi Belediye Başkanı Katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlenen 'AK Parti 25. Kuruluş Yıl Dönümü Programı', partinin siyasi kadrolarına önemli katılımlara sahne oldu. Türkiye'nin dört bir yanından gelen partililerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen etkinlikte, siyasi arenada dikkat çeken bir gelişme yaşanarak, üç milletvekili ve yedi belediye başkanı AK Parti saflarına resmen katıldı.

Partinin çeyrek asırlık siyasi yolculuğunun coşkuyla kutlandığı bu özel günde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'ye katılan yeni üyeleri bizzat ağırladı. Törende, yeni katılan milletvekili ve belediye başkanlarına AK Parti rozetlerini takdim eden Erdoğan, bu katılımların partinin siyasi yelpazedeki temsil gücünü artırdığını ve kapsayıcılık vizyonunu pekiştirdiğini ifade etti. Üç milletvekilinin partiye dahil olması, AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki sandalye dağılımına doğrudan yansıyacak bir gelişme olarak kaydedilirken, yedi belediye başkanının katılımı ise partinin yerel yönetimlerdeki etkinliğini güçlendiren bir adım olarak değerlendirildi.

Bu katılımlar, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü etkinliğine ayrı bir anlam katarken, farklı siyasi çizgilerden gelen isimlerin AK Parti bünyesine dahil olması, partinin geniş tabanlı bir siyasi hareket olma özelliğini bir kez daha ön plana çıkardı. Rozet takma töreninin ardından, yeni katılan milletvekilleri ve belediye başkanları, siyasi faaliyetlerine AK Parti çatısı altında devam edeceklerini bildirdiler.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?