Neler yeni

Akçaabat Belediyesi'nde Müdürlük Görev Değişimi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
14b9671793ecd7aa9ecfd675ffb22a9f7124952f708963f774a47cc83ba5d1f5.webp

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevinde değişikliğe gidildi. Yeni müdür olarak çevre mühendisi Ali Osman Albayrak atandı.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde yerel yönetim kadrosunda yeni bir atama gerçekleşti. Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İsa Bayram görevden alınırken, yerine çevre mühendisi Ali Osman Albayrak getirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, değişikliğin tamamen kendi inisiyatifinde gerçekleşen idari bir tasarruf olduğunu belirtti. Başkan Ekim, yapılan atamanın rutin bir idari süreç olduğunu vurgulayarak, konunun siyasi bir malzeme haline getirilmemesi gerektiğini ifade etti.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Trabzon'da müdür tartışmasına noktayı koydu: Karar benim inisiyatifimdir

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Sivasspor ile Mardin 1969 Spor arasındaki mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Trabzonspor'un eski oyuncusu Tonio Teklic, attığı golle karşılaşmaya damga vurdu.

Sivas'ta 110 gün önce yaşanan trafik kazasının ardından Kelkit Çayı'na atladığı öne sürülen Esmanur Hacıosmanoğlu için arama çalışmaları yeniden başlatıldı. AFAD ekipleri, su seviyesinin düşmesiyle birlikte teknolojik cihazlarla bölgede tarama yapıyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?