Neler yeni

Akçaabat'ta Okul Bahçeleri Yeni Döneme Hazırlanıyor

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
0d7fbb42711c4b51a8282e2e728de6b6d9e7840a68b5d8977965b308ef94ebb8.webp

Akçaabat Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki okulların bahçelerinde kapsamlı bir bakım ve düzenleme çalışması başlattı. Belediye ekipleri, öğrencilerin daha güvenli ve temiz bir ortamda eğitim alabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Akçaabat Belediyesi, yaklaşan yeni eğitim-öğretim dönemi öncesinde ilçede bulunan okulların bahçelerini daha düzenli ve güvenli hale getirmek için harekete geçti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki ekipler, belirlenen program dahilinde okullarda kapsamlı bir bakım süreci yürütüyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında okul bahçelerinde çim biçme, yabani ot temizliği ve ağaç budama işlemleri gerçekleştiriliyor. Çevre düzenlemeleriyle birlikte öğrencilerin eğitim hayatlarına daha temiz ve ferah bir ortamda başlamaları hedefleniyor. Belediye, eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamak adına imkânlarını seferber etmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çocukların sağlıklı ortamlarda eğitim görmesini önemsediklerini vurguladı. Ekim, "Eğitim kurumlarımıza destek vermeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kullanarak, yeni dönem için tüm öğrenci ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti. Belediye ekipleri, program dahilinde okul bahçelerindeki iyileştirme çalışmalarına ara vermeden devam edecek.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Akçaabat Belediyesi okul bahçelerini eğitime hazırlıyor

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trabzon ve Giresun çevrelerinde beklenen kuvvetli yağışlara karşı uyarıda bulundu. Bölge halkının sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olması istendi.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

📊 Günlük haberleri en çok hangi platformdan takip ediyorsunuz?

• Sosyal Medya (X / Instagram)

• Haber Siteleri / TV

• Forumlar ve Sözlükler

• YouTube / Podcast

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?