Neler yeni

Akçaabat'ta Okullarda Yeni Dönem Hazırlığı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
8fd6c56f1c62b7d6449771629bf451222c64967b91374c7f6a7d645bae931353.webp

Akçaabat Belediyesi, yeni eğitim yılı öncesinde okulların çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi hedefleniyor.

Akçaabat Belediyesi, yaklaşan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçe genelindeki okul bahçeleri ve çevrelerinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı. Çalışmalar, öğrencilerin daha hijyenik ve düzenli bir ortamda eğitim hayatlarına başlamalarını sağlamak amacıyla yürütülüyor.

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görevli ekipler, okul çevrelerinde detaylı süpürme ve yıkama işlemleri gerçekleştiriyor. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmesini amaçladıklarını ifade etti. Belediye yetkilileri, eğitim dönemi başlayana kadar çalışmaların titizlikle sürdürüleceğini belirtti.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Akçaabat’ta okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig kadrosunu belirledi. Abdülkadir Ömür, İngiliz ekibinin 25 kişilik kadrosunda yer aldı.

Rusya açıklarında dron saldırısına uğrayan Lider Bordo-Mavi isimli gemi, Trabzon Limanı'na demirledi. Saldırıda yaralanan beş mürettebatın tedavisi sürerken gemideki yükler tahliye edildi.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?