Neler yeni

Akkök Holding'de üst düzey atama

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
7de4aa545678abee37118579896f201a70af1e392fd97e95a81d4bf04886e500.webp

Akkök Holding, kurumsal iletişim departmanında değişikliğe gitti. Uzun süredir grup bünyesinde çalışan isim yeni görevine getirildi.

Akkök Holding, kurumsal iletişim biriminde önemli bir atama gerçekleştirdi. Kariyerine 2000 yılında başlayan ve 2014 yılından bu yana Akkök Grubu bünyesinde çeşitli sorumluluklar üstlenen Ödiyet, yeni dönemde Kurumsal İletişim Direktörü olarak görev yapacak. Daha önce Akmerkez ve Akasya Alışveriş Merkezlerinde pazarlama müdürlüğü görevlerini yürüten Ödiyet, 2021 yılından itibaren holding bünyesinde kurumsal iletişim alanında farklı kademelerde çalışmıştı.

Oxford Brookes Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bölümü mezunu olan Ödiyet, son olarak Kurumsal İletişim Koordinatörü unvanıyla görevini sürdürüyordu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, deneyimli isim yeni pozisyonunda holdingin iletişim stratejilerine liderlik etmeye devam edecek.

2 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Akkök Holding'de kurumsal iletişimde yeni görevlendirme

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Hizmet İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi. Görüşmede sektörlerin uluslararası rekabet gücünü artıracak stratejiler değerlendirildi.

ABD'de yıllık enflasyon temmuz ayında yüzde 3,4'e gerileyerek üst üste ikinci ay yavaşlama gösterdi. Verilerin beklentilerin altında kalması, piyasaların odağını yeniden Fed'in faiz politikasına çevirdi.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?