Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Alihan Kuriş'in yönettiği suç örgütünün gizli iletişim yöntemleri ortaya çıkarıldı. Emniyet birimlerinin çalışmalarıyla örgütün hiyerarşik yapısı adım adım deşifre ediliyor.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Alihan Kuriş liderliğindeki suç örgütünün faaliyetleri mercek altına alındı. Emniyet birimlerinin gerçekleştirdiği teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucunda, örgütün hiyerarşik yapısı ve gizlilik yöntemlerine dair önemli bilgilere ulaşıldı.
Soruşturma sürecinde, herhangi bir iletişim hattı kullanmadığını öne süren Alihan Kuriş'in gerçek iletişim trafiği de tespit edildi. Emniyet güçlerinin elde ettiği yeni bulgular, örgütün gizli yapılanmasını adım adım deşifre etmeye devam ediyor.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Alihan Kuriş suç örgütü adım adım deşifre ediliyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Afyonkarahisar'da İstanbul-Antalya seferini yapan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi.
Ordu'da ilk kez düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali, zengin etkinlik programıyla kapılarını açtı. Şehrin dört bir yanında 30 Ağustos'a kadar sürecek olan festival, sanat ve gastronomi tutkunlarını ağırlıyor.