Neler yeni

Alparslan Doğan Kimdir? MHP Ankara İl Başkanı ve Büyükşehir Adaylığı İddiaları

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Son günlerde siyaset gündeminde sıkça adı geçen isimlerden biri olan Alparslan Doğan hakkında merak edilenleri bu başlık altında konuşalım. Özellikle 31 Mart 2024 yerel seçimleri yaklaşırken, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olabileceği yönündeki iddialar dikkat çekiyor. Peki, Alparslan Doğan kimdir, siyasi kariyeri ve geçmişi hakkında neler biliyoruz?

Alparslan Doğan, 1975 yılında Ankara'nın Bala ilçesinde doğmuş. On çocuklu bir ailenin en küçük bireyi olarak büyümüş ve eğitim hayatını Ankara'da tamamlamış. Siyasi kariyerine 1990-1994 yılları arasında Ülkü Ocakları'nda aktif görev alarak başlamış. 1994'te Keçiören Belediyesi'nde çalışmaya başlayan Doğan, 1997'den itibaren emlak ve inşaat sektörlerinde faaliyet göstermiş. Özdoğan Emlak'ın kurucusu olarak iş dünyasında da yer almış.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) bünyesinde önemli görevler üstlenen Alparslan Doğan, 2005 yılında MHP Keçiören İlçe Başkanlığı'nda göreve başlamış. 2014 yılında İlçe Başkan Yardımcılığı yapmış ve aynı yıl MHP 3. Sıra Keçiören Belediye Meclis Üyesi Adayı gösterilmiş. 2017'de MHP Ankara İl Yönetimi'nde yer aldıktan sonra 2018'de MHP Keçiören İlçe Başkanlığı görevine atanmış. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ise MHP 1. sıra, Cumhur İttifakı ortak aday listesinde 4. sırada Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Keçiören Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiş. Şu anda da MHP Ankara İl Başkanı olarak görev yapıyor.

Alparslan Doğan'ın siyasi geçmişi ve MHP içindeki yükselişi göz önüne alındığında, adının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçmesi şaşırtıcı değil. Evli ve dört çocuk babası olan Doğan'ın bu süreçte nasıl bir rol oynayacağı merak konusu. Sizce Alparslan Doğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için güçlü bir aday olabilir mi? 🤔 Yorumlarınızı bekliyorum!

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?