Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol ile bir araya geldi. Görüşmede yeni eğitim dönemi hazırlıkları ve kurumlar arası iş birliği konuları masaya yatırıldı.
Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, 2026-2027 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen görüşmede, üniversitenin ilçede yürüttüğü akademik çalışmalar ve yerel yönetimle olan ilişkiler detaylıca değerlendirildi.
Toplantıda, üniversite ile belediye arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve ilçede eğitim gören öğrencilerin süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi için atılabilecek ortak adımlar üzerinde duruldu. Belediye Başkanı Özyol, kurumlar arası iş birliğinin eğitim kalitesine katkısına vurgu yaparken, Rektör Turabi ise yeni dönemin tüm paydaşlar için başarılı geçmesini diledi. Ziyaret, yerel yönetim ve üniversite arasındaki koordinasyonun artırılması hedefiyle sona erdi.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Amasya Üniversitesi Rektörü Turabi’den Gümüşhacıköy Belediyesine ziyaret
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik hazırladığı iddianamede Hasan Mutlu'yu suç örgütü lideri olarak tanımladı. Toplam 78 şüphelinin yer aldığı dosyada çok sayıda ağır suçlama bulunuyor.
Okula dönüş dönemiyle birlikte çevrim içi alışverişlerde belirgin bir artış yaşanıyor. Teknoloji ürünlerine olan talebin etkisiyle sektörde 400 milyar liralık bir hacim öngörülüyor.