Amasyalı çocuklardan yaratıcı serinleme yöntemi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
29676605746eeb2e43730514c556a813b11401cd3243efe6141bce58c28fbfc1.webp

Amasya'da aşırı sıcaklardan bunalan çocuklar, kendi imkanlarıyla naylondan havuz yaptı. Mahalle arasında keyifli anlar yaşayan çocukların görüntüleri ilgi çekti.

Amasya'nın Ziyaret beldesinde etkili olan sıcak hava, çocukları yaratıcı çözümlere yöneltti. Mahalle arasında bir araya gelen dört çocuk, naylon kullanarak kendilerine geçici bir havuz inşa etti. Hortum yardımıyla doldurdukları havuzda hem serinleyen hem de doyasıya eğlenen çocukların neşeli halleri, çevredekiler tarafından cep telefonu kameralarıyla görüntülendi. Ortaya çıkan renkli görüntüler, bölgedeki sıcak günlerde çocukların kendi eğlence dünyalarını nasıl oluşturduklarını gözler önüne serdi.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Amasya- Çocuklar naylondan yaptıkları havuzda serinledi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İnşaat sektöründeki maliyet endeksleri yıllık bazda önemli bir yükseliş kaydetti. Malzeme fiyatlarındaki artış sürerken işçilik endeksinde aylık bazda düşüş gözlendi.

Sarı-lacivertli ekip, Avusturya deplasmanı için kamp kadrosunu resmi siteden duyurdu. Ederson ve Musaba sağlık sorunları nedeniyle gruba dahil edilmedi.

Cep telefonu ithalatında uygulanan gözetim kıymeti 250 dolara yükseltilerek yürürlüğe girdi. Düzenleme ticari ithalatı kapsarken, yolcu beraberinde getirilen cihazları ve IMEI kayıt ücretlerini etkilemiyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?