Neler yeni

📖 Amazon KDP (Kindle Direct Publishing) İle Kitap Satarak Pasif Gelir

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Amazon KDP sistemi, yazar olmasanız bile tüm dünyaya fiziksel ve dijital kitap satmanızı sağlayan muazzam bir pasif gelir modelidir. Sıfır sermayeyle, Amazon'un devasa matbaa ve lojistik altyapısını tamamen ücretsiz kullanırsınız.

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

Sistem 'Print on Demand' (Talep Doğrultusunda Baskı) mantığıyla çalışır. Müşteri kitabı satın aldığı an Amazon ürünü basar, kargolar ve paradan kendi payını kesip kalan net telif ücretini (Royalty) hesabınıza yatırır. Ancak telif ihlalleri yapan hesapları Amazon anında kapatır.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Roman yazmakla uğraşmak yerine, başlangıçta 'Low Content' (Düşük İçerikli) kitaplar olan; Canva/Illustrator ile tasarlanmış şık ajandalar, boyama kitapları, bulmacalar veya günlük planlayıcılar hazırlayıp yükleyin.
• Kitap kapak tasarımını aşırı havalı yapın ve Amazon içerisindeki arama motoru optimizasyonu (KDP SEO) için doğru niş kategorileri ve anahtar kelimeleri seçmeye özen gösterin.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; Amazon KDP üzerinden kitap yayınlamayı deneyen var mı? Pasif gelir modeli olarak sizce ne kadar sürdürülebilir?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?