Neler yeni

Ankara'da eğitim helikopteri kazasında 1 can kaybı

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
helikopter-dustu-dha-2477456.jpg

Ankara'nın Temelli İlçesinde Eğitim Helikopteri Kazası: Bir Can Kaybı

Ankara'nın Temelli ilçesinde bugün öğleden sonra meydana gelen eğitim helikopteri kazasında bir kişi yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan iki kişiden biri olan Pilot Emekli Albay Yasaözden Bakkal, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralının sağlık durumu ise yakından takip edilmektedir.

Yerel saatle öğleden sonra gerçekleşen kaza, Temelli bölgesindeki bir eğitim uçuşu sırasında meydana geldi. Helikopterin düşüş nedeni henüz netlik kazanmamış olup, olay yerine derhal çok sayıda sağlık, itfaiye ve güvenlik ekibi sevk edildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, elim kazayla ilgili olarak hızla soruşturma başlattı. Soruşturmayı yürütmek üzere iki Cumhuriyet savcısı görevlendirildi ve olayın tüm detaylarının aydınlatılması amacıyla geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.

Kaza bölgesinde geniş güvenlik önlemleri alınarak, helikopter enkazı üzerinde teknik inceleme ve delil toplama çalışmaları titizlikle sürdürülmektedir. Hayatını kaybeden Pilot Emekli Albay Yasaözden Bakkal'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilenirken, diğer yaralının tedavi süreci devam etmektedir. Soruşturma, kazanın nedenlerinin çok yönlü olarak belirlenmesi amacıyla büyük bir hassasiyetle sürdürülmektedir.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?