Neler yeni

Ankara'da hangi yollar kapalı? İşte NATO tedbirleri

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
ankara-nato-tedbir-denetim-aa-2473141.jpg

NATO Zirvesi Nedeniyle Ankara'da Kapanacak Yollar ve Alınan Tedbirler Duyuruldu

Ankara Valiliği, 7-8 Temmuz tarihlerinde başkentte ev sahipliği yapılacak olan 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında alınacak güvenlik önlemleri ve trafik düzenlemelerine ilişkin kapsamlı bir açıklama yayımladı. Bu önemli uluslararası etkinliğin sorunsuz ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi amacıyla, şehir genelinde belirli düzenlemelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Valilik tarafından yapılan duyuruda, Zirve süresince devlet ve hükümet başkanları ile üst düzey delegasyonların güvenli ulaşımının sağlanması ve kamu düzeninin korunmasının öncelikli hedefler arasında yer aldığı vurgulandı. Bu çerçevede, 7-8 Temmuz tarihlerinde, özellikle zirve güzergahı üzerinde yer alan ve zirve alanına yakın konumdaki bazı cadde ve sokakların belirli saatler arasında araç trafiğine kapatılacağı belirtildi. Vatandaşların ulaşımını aksatmayacak şekilde alternatif güzergahlar ve bilgilendirme noktaları oluşturulacağı da ifade edildi. Trafik ekipleri, bu süreçte güzergahlar üzerinde yönlendirme ve denetim faaliyetlerini yoğunlaştıracak.

Kapanacak yollar ve trafik kısıtlamalarının yanı sıra, 36. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi dolayısıyla Ankara genelinde geniş kapsamlı güvenlik tedbirleri de uygulanacak. Zirve'ye katılan heyetlerin ve başkentte ikamet eden vatandaşların huzur ve güvenliğini temin etmek amacıyla emniyet birimleri tarafından ek kontroller ve gözetim faaliyetleri yürütülecek. Ankara Valiliği, alınan tüm bu önlemlerin, Zirve'nin uluslararası düzeyde başarılı bir şekilde icra edilmesi ve şehirdeki yaşamın olağan akışının mümkün olduğunca korunması hedefiyle titizlikle planlandığını ve uygulanacağını bildirdi.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?