Neler yeni

Ankara'da kaçak lens solüsyonu operasyonu

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
3263345e3925c73db002ca3fce2e971a0852c4841a2c26e700842ad526acd75c.webp

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde izinsiz lens solüsyonu üretimi yapan bir adrese baskın düzenlendi. Operasyonda çok sayıda ürün ve üretim malzemesi ele geçirilirken bir kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, insan sağlığını tehdit eden kaçak üretimlere yönelik önemli bir operasyona imza attı. Etimesgut ilçesinde merdiven altı yöntemlerle lens solüsyonu üretildiği tespit edilen bir adrese baskın düzenlendi.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen aramalarda, piyasaya sürülmeye hazır 9 bin 500 adet lens solüsyonu ele geçirildi. Ekipler, üretimde kullanılan 700 kilogram toz ham madde, büyük kapasiteli bir üretim tankı ve üretim bandına el koydu. Ayrıca, ürünlerin paketlenmesinde kullanılmak üzere hazırlanan 43 bin adet boş ambalaj kutusu ve etiket de kayıt altına alındı.

Operasyon kapsamında bir şüpheli gözaltına alınarak hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 187'nci maddesi uyarınca adli işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri, halk sağlığını tehlikeye atan bu tür yasa dışı faaliyetlere karşı denetimlerin kararlılıkla süreceğini vurguladı. Ele geçirilen malzemeler incelenmek üzere emniyete götürülürken, soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Ankara’da merdiven altı üretim baskını: Binlerce lens solüsyonu ele geçirildi! 1 şüpheli gözaltına alındı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Bartın'da kontrolden çıkan otomobilin ağaca çarpması sonucu 3 kişi yaralandı. Sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?