Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Ankara'da yeni eğitim dönemi öncesinde okul servis ücretlerinde artışa gidildi. Yapılan düzenlemeyle birlikte mesafe bazlı yeni fiyat tarifesi belirlendi.
Ankara'da yaklaşan eğitim ve öğretim dönemi öncesinde okul servis ücretlerine yönelik yeni fiyat tarifesi açıklandı. Yapılan resmi düzenleme ile servis ücretlerinde yüzde 25,49 oranında bir artış gerçekleştirildi.
Yeni belirlenen tarifeye göre, 0 ile 3 kilometre arasındaki mesafeler için yıllık ücret 27.331,72 TL olarak uygulanacak. Mesafe arttıkça ücretler de kademeli olarak yükseliyor; 3-6 kilometre arası yıllık 30.155,24 TL, 6-10 kilometre arası 34.785,82 TL ve 10-15 kilometre arası ise 40.432,87 TL olarak belirlendi. 15 kilometreyi aşan her bir kilometre için ise yıllık 527,06 TL ek ücret alınacak.
Ayrıca, servis araçlarında görev yapan rehber personel için aylık ücret 1.000 TL olarak kararlaştırıldı. Veliler ve işletmeciler, yeni eğitim döneminde bu güncel fiyatlar üzerinden hizmet alacak.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
AJet, 32 ülkeye yönelik başlattığı kampanya ile 100 bin indirimli koltuğu yolcuların beğenisine sundu. 1 Eylül ve 24 Ekim tarihleri arasındaki uçuşları kapsayan fırsat, 29 dolardan başlayan fiyatlarla dikkat çekiyor.
Fransız futbolcu Paul Pogba, Monaco ile olan sözleşmesini karşılıklı anlaşma sonucunda feshetti. Doping cezasının ardından takıma katılan oyuncu, Monaco formasıyla sadece 6 maçta sahaya çıkabildi.