- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 19,256
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Antalya genelinde emniyet güçleri tarafından yürütülen bir haftalık asayiş operasyonlarında çok sayıda şüpheli yakalandı. Yapılan denetimler sonucunda 201 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla yürüttüğü kapsamlı asayiş çalışmalarını tamamladı. Son yedi gün içerisinde gerçekleştirilen yoğun denetimlerde, çeşitli suçlara karıştığı belirlenen 1739 kişi gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 201'i tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Emniyet birimleri, suçların önlenmesi hedefiyle 190 bin 115 vatandaşın Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını gerçekleştirdi. Bu süreçte aranan 375 kişi de yakalanarak adalete teslim edildi. Trafik güvenliğini sağlamak adına 46 bin 962 araç kontrol edilirken, çalıntı veya hacizli olduğu anlaşılan 21 otomobil ve motosiklet ele geçirildi.
Operasyonlar sırasında güvenlik güçleri tarafından 32 ateşli silah, 1276 mühimmat ve 8 kesici alet bulundu. Ayrıca kumar oynatıldığı tespit edilen 6 farklı olayda 22 kişiye idari işlem yapıldı. Konaklama tesisleri ve araç kiralama firmalarına yönelik denetimlerde ise kurallara uymayan işletmelere yaptırım uygulandı. Kabahatler Kanunu çerçevesinde 303 kişiye idari para cezası kesildi. Antalya polisi, suçla mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Girne'den Mersin'e hareket eden yolcu gemisinin batması sonucu 8 kişi yaşamını yitirdi. Bölgede kayıp 18 kişiyi arama çalışmaları havadan ve denizden devam ediyor.
Tahkim Kurulu, Beşiktaş yönetimine ve kulübe verilen para ile hak mahrumiyeti cezalarını iptal etti. Karar, sosyal medya paylaşımları gerekçesiyle uygulanan yaptırımları kapsıyor.