Neler yeni

Antalya'da feci kaza: Yardım etmek için durduğu aracın sürücüsü oğlu çıktı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
2122620b558dc6196e2d779e05f178eec5834ded0006f73dbd7b5bb2075cf4b1.webp

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti. Olay yerinden geçen bir baba, yardım etmek için durduğu aracın sürücüsünün kendi oğlu olduğunu görünce büyük acı yaşadı.

Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazası, yürek burkan bir tesadüfe sahne oldu. Belek Caddesi üzerindeki Aspendos Kavşağı'nda, cumartesi günü sabah saatlerinde iki otomobilin çarpışması sonucu büyük bir facia yaşandı. Taner Durmaz yönetimindeki araç ile yabancı uyruklu S.B.U.'nun kullandığı otomobilin kavşakta çarpışması neticesinde, araçlar hurdaya döndü.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Serik Belediyesi personeli Taner Durmaz ile araçta bulunan müzisyen Mustafa Meke'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Diğer araçta bulunan sürücü S.B.U. ve beraberindeki iki kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kazanın ardından ortaya çıkan detay ise olayın acısını daha da derinleştirdi. Belediye temizlik işlerinde çalışan Cevdet Durmaz, mesai arkadaşlarıyla birlikte çöp kamyonuyla şantiyeye giderken kazayı fark etti. Yardım etmek amacıyla duran baba, çevredekilerin uyarısıyla araca yaklaştığında hayatının en büyük şokunu yaşadı. Kazada yaşamını yitiren sürücünün oğlu Taner Durmaz olduğunu gören baba, büyük bir yıkım yaşadı.

Oğlunun son anlarına tanıklık eden acılı baba, yaşadığı dehşeti şu sözlerle anlattı: "Yardım edelim diye durduk, bir baktım oğlum." Cevdet Durmaz, oğlunun son anlarında gözlerini açıp kapattığını belirterek, yaşadığı bu acı tesadüfün tarif edilemez olduğunu ifade etti. Hayatını kaybeden Taner Durmaz ve Mustafa Meke, Serik'teki Yazır Mezarlığı'nda düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı.

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Antalya’daki kazada yürek yakan tesadüf! "Yardım edelim diye durduk, bir baktım oğlum"

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?