Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, her yaştan vatandaşa yönelik sanatsal, mesleki ve akademik kurslar düzenleyecek. Başvuruların internet üzerinden alındığı programlarda spor akademileri de yer alıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent sakinlerinin kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla geniş kapsamlı bir eğitim seferberliği başlatıyor. Çocuklardan gençlere kadar her yaş grubuna hitap eden ücretsiz programlar; kültürel, sanatsal ve mesleki alanlarda çeşitlilik sunuyor.
Atatürk Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) çatısı altında verilecek dersler arasında Türkçe ve matematik gibi akademik branşların yanı sıra gitar, satranç, resim ve modern dans gibi sanatsal faaliyetler bulunuyor. Ayrıca üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencileri ve mezunlar için özel destek kursları da müfredata dahil edildi. Eğitim faaliyetleri sadece ATABEM ile sınırlı kalmayıp; Atatürk Sanat Eğitim Merkezi, Antalya Dijital Gençlik Merkezi ve İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı gibi farklı noktalarda da sürdürülecek.
Belediye, genç yetenekleri spora kazandırmak hedefiyle Futbol Akademisi'nin kış dönemi kayıtlarını da açtı. Vatandaşlar, tüm bu eğitim programlarına ve kurslara ilgili merkezlerin internet sayfaları üzerinden kolaylıkla başvuru yapabilecek.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Antalya'da farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli eğitimler düzenlenecek
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İngiltere Başbakanı Andy Burnham, Ukrayna'daki cephe hattında askerlerle bir araya gelerek gitar çaldı. Savaşın zorlu koşullarında gerçekleşen bu etkinlik, askerler için moral kaynağı oldu.