AÖF Yaz Okulu Sınav Giriş Belgeleri Erişime Açıldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
51bcd9f2cd5fb723e5c0be7032f25bb923a33bbc3b6a097271df9aa82125d3e7.webp

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı için giriş belgelerini yayımladı. Öğrenciler sınav yerlerini sistem üzerinden sorgulayabiliyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için yaz okulu sınav süreciyle ilgili beklenen duyuru yapıldı. 2025-2026 akademik takvimi doğrultusunda, yaz okulu sınavlarının 22 Ağustos 2026 Cumartesi günü gerçekleştirileceği kesinleşti. Sınav hazırlıklarını sürdüren adaylar için sınav giriş belgeleri erişime açıldı.

Öğrenciler, sınava girecekleri okulun adı, açık adresi, salon ve sıra numarası gibi kritik bilgilerin yer aldığı sınav giriş belgelerine Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi (AÖS) üzerinden ulaşabiliyor. Yaz okulu eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, belirlenen sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilecek olan bu değerlendirmeye katılım sağlayacak.

Özellikle mezuniyet aşamasında olan öğrenciler için büyük önem taşıyan sınav öncesinde, adayların sınav giriş belgelerini sistem üzerinden kontrol etmeleri ve sınav günü yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Üniversite yönetimi, sınav merkezlerine ilişkin tüm detayların sistemde güncel olarak görüntülenebildiğini belirtti. Adaylar, sınav giriş belgelerini alarak sınav günü yaşanabilecek olası aksaklıkların önüne geçebilirler.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ SORGULAMA 2026: Anadolu Üniversitesi yaz okulu sınav yerleri açıklandı mı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

ÖSYM, 2026 Dikey Geçiş Sınavı sonuçlarını 13 Ağustos itibarıyla erişime açtı. Yaklaşık 240 bin adayın katıldığı sınavın ardından gözler tercih takvimine çevrildi.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?