Tribünde yaşanan bir olay sonrası ARCA Çorum FK, minik taraftar Göktuğ'un eğitim masraflarını üstlendi. Kulüp başkanı Savaş Balçık, çocuğun sezon boyunca tüm maçlarda misafir edileceğini açıkladı.
ARCA Çorum FK, tribünlerde yaşanan bir olayın ardından minik taraftar Göktuğ'a sahip çıkarak örnek bir davranışa imza attı. Kulüp Başkanı Savaş Balçık, Sungurlu ilçesinde yaşayan Göktuğ ve ailesiyle doğrudan iletişime geçerek yaşanan durumdan duyduğu üzüntüyü paylaştı ve aileye geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başkan Balçık, minik taraftarın futbol sevgisini korumak ve eğitim hayatına katkıda bulunmak amacıyla önemli kararlar aldıklarını duyurdu. Bu kapsamda Göktuğ'un eğitim süreci boyunca tüm okul masraflarının ARCA Çorum FK tarafından karşılanacağı açıklandı. Ayrıca Göktuğ, sezon boyunca kulübün hem iç saha hem de deplasman maçlarında özel misafir olarak ağırlanacak.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Savaş Balçık, futbolun birleştirici gücüne dikkat çekti. Balçık, çocukların tuttukları takımın formasıyla özgürce tribünlerde yer alabilmesinin önemini vurgulayarak, rekabetin çocukların mutluluğunun önüne geçmemesi gerektiğini belirtti. Türk futbolunda dostluk mesajı veren Balçık, "Rekabet sahada, dostluk her yerde olsun" ifadesini kullandı. Kulüp yönetimi, Göktuğ'un yüzündeki tebessümü korumanın ve ona güzel hatıralar bırakmanın bir görev olduğunu ifade ederek, futbolun ahlaki değerlerine sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Çorum FK’ minik Göktuğ’a sahip çıktı! Tüm okul masrafları karşılanacak
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İstanbul Esenyurt'ta tek şeritli yolda sürücüler arasında çıkan yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Olay anı çevredeki vatandaşlar tarafından görüntülendi.