Neler yeni

Arif Ahmet Denizolgun soruşturmasında doktor tutuklandı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
9442de1f24cc690cf2562b8440b30cb9d4c524caf9b06fd72b2e5f2d84cce6f4.webp

Arif Ahmet Denizolgun'un ölümüyle ilgili soruşturmada, tanık olarak verdiği ifadelerdeki çelişkiler nedeniyle doktor Nurettin Demirkol tutuklandı. Demirkol, 10 yıl önceki olayları hatırlamadığını öne sürerek suçlamaları reddetti.

Arif Ahmet Denizolgun'un ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, daha önce tanık olarak dinlenen doktor Nurettin Demirkol, ifadelerindeki çelişkiler nedeniyle yalan tanıklık suçlamasıyla tutuklandı. Bakırköy 3. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından sorgulanan Demirkol, olayların üzerinden yaklaşık 10 yıl geçtiğini belirterek detayları hatırlamakta güçlük çektiğini savundu.

Soruşturma dosyasındaki en dikkat çekici çelişki, 155 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla ilgili ortaya çıktı. Demirkol, ilk ifadesinde ihbarı kimin yaptığını bilmediğini ve Denizolgun'un özel doktoru olmadığını iddia etmişti. Ancak Riva Polis Merkezi'nin tutanaklarında, ihbarın Demirkol'un telefonundan yapıldığı ve arayan kişinin kendisini aile hekimi olarak tanıttığı kayıt altına alındı. Demirkol, telefonunu olay yerinde ortada bıraktığını ve başkasının arama yapmış olabileceğini öne sürdü.

Savcılık, Demirkol'un HTS kayıtları ile beyanları arasındaki uyumsuzluklara da dikkat çekti. Şüphelinin olay günü Kısıklı'daki ikametinde olduğunu söylemesine rağmen, baz kayıtlarının bu bilgiyi doğrulamadığı belirtildi. Ayrıca, olay yerinde bulunduğu sırada Hilmi Tuna Kuriş ve diğer isimlerle yaptığı telefon görüşmeleri de sorgulandı. Demirkol, bu görüşmeleri de hatırlamadığını ifade etti.

Mahkeme, olay yeri inceleme raporları, tanık beyanları ve HTS verileri arasındaki tutarsızlıkları göz önünde bulundurarak, adli kontrol tedbirlerinin yetersiz kalacağına hükmetti. Nurettin Demirkol'un tutuklanmasına karar veren mahkeme, kuvvetli suç şüphesinin varlığına vurgu yaptı. Arif Ahmet Denizolgun'un ölümüne ilişkin soruşturma süreci tüm yönleriyle devam ediyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tutuklanan doktorun ifadesi ortaya çıktı: İhbarı ben mi yaptım hatırlamıyorum

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?