Arkadaşlar, bu 'açıklama' videoları ne olacak? İçerik krizine mi girdik?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
1-a3abd9175330b5cc655fcc5b0f59dc2a.jpg

Selam millet! Nasılsınız bakalım? Bugün içimden geldi, şu influencer dünyasının son zamanlardaki hallerine bir değinelim dedim. Ya fark ettiniz mi, herkes sürekli bir şeyler "açıklama" derdinde. Yok efendim "size bir şey anlatmam lazım", yok "artık her şeyi bilmelisiniz", yok "çok zor zamanlar geçiriyorum ama bunu sizinle paylaşmak istedim" falan filan... Sonunda bakıyorsun, ya dümdüz bir reklam çıkıyor, ya da hayatında hiçbir anlam ifade etmeyen, sıradan bir olayı abartıp drama kasmışlar.

Yemin ederim bazen düşünüyorum, bu içerik üreticileri bir noktadan sonra konu bulamadıkları için mi bu kadar "açıklama" videolarına sardı? Herkes mi sürekli zor zamanlardan geçiyor, herkesin mi bir şeyleri "açıklığa kavuşturması" gerekiyor? Bence biraz komik olmaya başladı, hatta bazen sinir bozucu bile olabiliyor. Ne bileyim, bir yerde patlamasını bekliyorum bu durumun. Siz bu "açıklama" furyası hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten samimi bulduklarınız var mı, yoksa çoğu size de "içerik için yapılmış" gibi mi geliyor? Sizce bu trend daha ne kadar devam eder? Siz en absürt "açıklama" videosunu/hikayesini ne zaman izlediniz? Hadi biraz geyik yapalım!

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?